Vår Historie

Møt e20 Energy

Gi husholdningen mulighet til å spare energi.

Velkommen til e20 Energy AS, et norsk energiteknologiselskap grunnlagt i 2008 av Jarle og Michael. Våre kjerneverdier energieffektivitet, bærekraft og innovasjon driver oss til å utvikle banebrytende løsninger som gir mennesker mulighet til å leve bærekraftig, lede veien mot en grønnere fremtid og innovere for en mer bærekraftig verden.

Red House

Som bransjeeksperter innen fornybar energi, ren teknologi og energiledelse har vi utviklet en unik tilnærming for å møte utfordringene med økende energikostnader, miljøpåvirkning og energisvinn. Vårt oppdrag er å tilby smarte energistyringssystemer, bærekraftige energiløsninger og innovative energisparende enheter som hjelper kundene våre å redusere karbonavtrykket, forbedre energieffektiviteten og oppnå en grønnere fremtid.

Hos e20 Energy AS er vårt unike salgsargument vår sømløse integrasjon med smarte hjem, sanntids energiovervåking og banebrytende AI-teknologi. Vår datadrevne energistyringstilnærming, ekspertenergirådgivning og tilpassbare energiløsninger gir våre kunder fleksibiliteten til å møte deres unike energibehov.

Våre produkter og tjenester tilbyr mange fordeler for våre kunder, inkludert reduserte energiregninger, lavere karbonavtrykk og forbedret energieffektivitet. Vi er stolte over å ha vunnet flere bærekraftspriser, og vår patenterte energisparende teknologi har blitt anerkjent av ledende bransjeeksperter.

Office

"Som gründer er jeg glad og stolt over reisen vi har tatt for å skape vårt energispareselskap. Vi har vært i stand til å påvirke miljøet positivt samtidig som vi har hjulpet husholdningene med å spare penger, og det er en vinn-vinn-situasjon for alle."

Jarle Lysberg
Founder & CEO

Når vi ser fremover, er vi forpliktet til å bli en global leder innen bærekraftig energi, revolusjonere energiindustrien og fremme bærekraftig livsstil for alle. Takk for at du valgte e20 Energy AS. Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape en grønnere fremtid for oss alle.