Begynn å spare strøm og penger

Vår smarte teknologi hjelper deg med å optimalisere strømforbruket ditt.

Med vårt Strømsparesystem kan du spare både strøm, penger og miljø. Ved å koble våre strømsparekontakter og/eller termostater til de mest strømkrevende produktene dine, som elektriske panelovner, varmekabler og varmtvannsbereder (krever elektriker), kan du spare inntil 30% strøm. Du velger selv hvilket strømselskap du vil bruke. Vi er et frittstående selskap som står på forbrukerens side, og er ikke en del av et strømselskap.

Fordeler med Strømsparesystem

  • Alt ferdig installert

  • Enkelt å bruke

  • Spar penger fra første dag

  • Se detaljert strømforbruk

  • Se hva strømprisen er akkurat nå

  • Velg selv strømleverandør

Lavere energiregninger

Strømsparesystemet hjelper deg å bruke mindre energi uten at det går utover komforten.

Spar strøm

Optimaliserer energiforbruket ditt og reduserer kostnadene effektivt.

Bærekraftig livsstil

Ved å redusere strømforbruket ditt bidrar du til et bedre miljø og en mer bærekraftig livsstil.

Utsyr varer lengre

Ved å redusere belastningen på de elektriske enhetene dine, minimeres slitasjen og levetiden på utstyres forlenges.

Enkle funksjoner

Strømsparesystemet kobler opp sparekontakter og/eller termostater til de mest strømkrevende produktene i hjemmet ditt, slik at du får full kontroll over strømforbruk ditt samtidig som du sparer penger fra første dag.

Home System

Gjør hjemmet ditt smart og energieffektivt ved å installere vårt Strømsparesystem. Da vil du oppleve å få redusert strømregningen betydelig, uten at det vil gå utover komforten. Dvs. at du kan opprettholde en høy grad av bekvemmelighet og samtidig bidra til et mer bærekraftig miljø. Strømspare-/smarthussystemet gir deg fleksible muligheter for å selv styre temperatur og belysning etc. basert på egne preferanser og oppholdsmønstre.

Energiovervåkning

Strømsparesystemet overvåker strømforbruket i sanntid, slik at du kan identifisere besparelsesområder for å spare energi samt redusere kostnadene.

Automatisering

Strømsparesystemet koples til de mest strømkrevende produktene i huset, slik at du får god kontroll over strømforbruket ditt.

Spotpris

Strømsparesystemet viser deg prisen du betaler for strømmen i sanntid.

Energiberegning

Appen forutsier strømforbruk Basert på historiske data og nåværende bruk, og hjelper deg med å planleggestrømforbruket ditt.

Startpakke

Kr. 9.990,-

Inklusive 25% mva. og frakt.

Package image

Å investere i startpakken gir et veldig godt utgangspunkt for å komme i gang med å effektivisere sitt eget strømforbruk, samtidig som man fra første krone begynner å spare kostnader. Samtidig utgjør det et perfekt utgangspunkt for å utvikle en grønnere livsstil.

Enova støtte

(Gjelder kun Norge)

Formålet med Enova sitt tilskudd på inntil kr. 10.000,- til privatpersoner med bolig og/eller fritidsbolig er et initiativ til å gjennomføre gode energi- og klimatiltak.

Se mer informasjon om dette ved å følge linken Ti enkle råd for lavere strømregning | Enova

Enova House

For vanlige forbrukere har Enova, som er statens verktøy for å bistå til omlegging av energibruk, en rekke støtterordninger.